Yritys

TOKI Sähkö Oy

Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä sekä yrityksiä Espoossa sekä muualla pääkaupunkiseudulla.

Olemme suunnittelu- ja sähkötöihin erikoistunut palveluyritys

TOKI Sähkö Oy on Uudellamaalla toimiva suunnittelu- ja sähkötöihin erikoistunut palveluyritys. Toimimme pääsääntöisesti Espoossa sekä pääkaupunkiseudulla.

Yrittäjänä toimii kokenut ja ammattitaitoinen sähköalanammattilainen S1- sähköpätevyydellä. Kokemusta on karttunut 13 vuoden ajalta aina suunnittelusta asennustöihin asti. Meiltä saat kaikki tarvittavat suunnittelu ja sähkötyöt sekä tarvikkeet niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. 

Asiakkaitamme ovat pääasiassa yksityiset kotitaloudet, sekä myös pienet taloyhtiöt ja yritykset. Olemme erikoistuneet sähkö- ja hybridiautojen latausjärjestelmien kartoitukseen, suunnitteluun sekä asennukseen. Meiltä onnistuu myös erikoistyöt esim. lentokoneiden sähkönsyöttöä varten tai jakeluverkkotyöt, jos tarvitset esimerkiksi liittymän siirtoa tontilla.

Palvelemme asiakasta monipuolisesti aina alkuvaiheen suunnittelusta loppuun saakka. Suunnittelu onkin yksi tärkeimmistä tekijöistä onnistuneen työn lopputuloksena. Emme kilpaile aikataululla, emme myöskään lupaile liikoja, vaan teemme työmme juuri siinä ajassa, mikä on asiakkaalle tärkeintä. Panostamme laadukkaaseen työnjälkeen ja sujuvaan kokonaispalveluun, sekä kuuntelemme asiakkaiden toiveita koko projektin ajan.

Muistathan, että palvelumme kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. TOKI Sähkö Oy on Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Luotettava Kumppani -jäsenyys kertoo, että hoidamme asiat avoimesti ja että lakisääteiset velvoitteet ovat ajan tasalla.

Olemme Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton (STUL) jäsen sekä Turvatekniikkakeskuksen (TUKES) rekisteröimä sähköurakoitsija.

Olemme päivittäneet yrityksen toiminimestä osakeyhtiöksi marraskuussa 2023, yrityksen toiminimi pysyy samana.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä.