Latauspisteiden kartoitus

Nykytilan kartoituksesta latauspisteiden toteutukseen.

Näin aloitat latauspisteiden suunnittelun

Latauspisteiden kartoitus

Taloyhtiöissä sähköautolatausinfra-hankkeen aloittamista herää usein paljon avoimia kysymyksiä, joiden selvittäminen vaatii erityistä asiantuntemusta.

Vastaukset teitä askarruttaviin kysymyksiin ja tarkemmat vaihtoehdot saamme tekemällä kohteessa nykytilan kartoituksen asiantuntijan toimesta. Tämän kartoituksen tarkoitus on, että siitä syntyvän raportin tietojen perusteella taloyhtiön hallitus voi tehdä päätöksen hankkeen aloittamisesta. Voimme myös toimia apunanne projektia hoidettaessa.

Kartoitusraportti

Kartoituksen pohjalta laaditaan asiakkaalle kartoitusraportti. Raportista selviää kohteen olemassa oleva tilanne ja siinä on myös ehdotus sähköautolatausinfran toteutuksesta. Tällä tavoin löydetään paras ja sopivin ratkaisu juuri teidän kiinteistölle. Raportti on myös hyödyllinen työkalu kilpailutusta varten. Kun raportti on valmis, voimme auttaa teitä projektin läpiviennissä myös konsultoiden, kysy myös tästä vaihtoehdosta ja tutustu tietoihin. Voimme myös toimia apunanne projektia hoidettaessa

Mitä kartoitusraportti sisältää

  • Sähköjärjestelmän rakenteen ja kapasiteetin selvitys
  • Lämmitystolppien ja Sähkökeskusten kunnon arviointi
  • Kaapelointien tarkastus
  • Yhteenveto ja ehdotus

Hinnasto (sis.alv 24%)

Latauspisteiden hankinnan eteneminen kartoituksen jälkeen

1. Tutustu latausratkaisuihin

Oletko ostamassa sähköautoa ja mietit montako kilometriä, haluat ajaa autolla päivittäin? Tutustu ensin latausratkaisuihin ja mieti, mitä ratkaisua valitessa kannattaa huomioida. Esittele hankinta taloyhtiölle.

2. Aloita työt sähköjen nykytilan kartoituksella

Kiinteistönne sähköjen nykytilan selvitys on hyvä teettää asiantuntijalla, jolloin asiantuntija tulee paikan päälle selvittämään, miten sähköjärjestelmänne soveltuu sähköautojen lataamista varten. Kartoituksen tuloksena syntyy raportti, josta ilmenevät kohteenne tiedot sekä millaisia vaihtoehtoja teillä on latauksen järjestämiseen. Katso mitä kartoitusraportti sisältää ja mitä se maksaa.

3. Kilpailuta ratkaisu ja keskity suunnitteluun

Kun tarpeet ja olosuhteet on kartoitettu sekä suunnitelma on valmiina, voidaan kokonaisratkaisu kilpailuttaa eri toimijoiden kesken. Näin saat tietoosi myös hankkeen todelliset kustannukset. Muista panostaa suunnitteluvaiheeseen!

4. Asennus ja latauksen aloittaminen

Urakoitsija asentaa laitteet sovitusti suunnitelmien mukaan.

Olen kiinnostunut kartoitusraportista tai asennuksesta