Sähkötöiden konsultointi

Konsultointi apua urakkaan

Konsultointia ja apua suunnitteluun kannattaa aina tilata niin sanotusti puolueettomalta osapuolelta. Olemme apuna aina suunnittelusta valmiiseen urakkaan asti. Voimme tehdä myös projektin vetoa konsultointityönä, johon voi sisältyy esimerkiksi tarjousten vertailua, valvontaa tai projektin vastaanottoa, joten voit jättää huoletta valvontatyöt ammattilaisen vastuulle.

Meiltä saat konsultaatiota aina projektin eri vaiheisiin, ja konsultaatiota voidaan pyytää, vaikka vain tarjousten läpikäynnin ajaksi. Esimerkiksi juuri tarjouksen vertailussa on hyvä käyttää konsultaatiota apua, jolloin saat kysyttyä tärkeitä kysymyksiä ennen ison päätöksen hyväksymistä. Yleensä halvimman tarjouksen jättäjä ei ole aina se edullisin ja on hyvä muistaa kysyä aina lisäkysymyksiä tarjouksiin liittyen.

Konsultoija voi olla mukana myös vain jossakin osa-alueessa, joten konsultaatio ei sido sinua pitkäksi aikaa. Esimerkiksi suunnittelu- ja tarjousvaiheissa voit kysyä apua suunnitelmien tarkastamiseen, jolloin pystyt keskittymään entistä paremmin kokonaisuuden hallintaan ja esittämään omia toivomuksiasi projektin etenemiseen liittyen. Myös toteutusvaiheessa asennustöiden edistymistä voidaan seurata aina sovituin väliajoin yhteisesti sopien.

Sähköurakoissa voimme tehdä konsultaatiota myös valvontatyönä. Voimme valvoa sovitusti töiden edetessä ja varmistamme, että kaikki työt toteutetaan projektin edetessä tilaajan etujen ja suunnitelmien mukaisesti.

Tarvittaessa voimme tarkastaa lopulliset dokumentit ja katsoa, että kaikki on tehty määräysten mukaisesti.

Teemme konsultointia esim. latausratkaisuihin liittyen. Konsultointi voi pitää sisällään: esiselvitystä, suunnittelua, valvontaa tai esimerkiksi koulutuksia.

 

Hinnasto

  • Tuntihintamme on 95 eur (alv 0 %), arkisin klo 8-16.
  • Työajan ulkopuolella tapahtuva konsultointi (esim. hallitusten kokoukset), sovitaan tapauskohtaisesti
  • Matka-aikaveloitus toteutuneiden aikojen ja kilometrien mukaisesti

Olen kiinnostunut konsultoinnista

Sähkötöiden konsultointi

Pudota tiedostot tähän tai
Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, bmp, gif, heic, Max. file size: 10 MB, Max. files: 10.